Tietokonehuolto

Tarjoamme kattavat ja luotettavat PC-laitehuollon palvelut kotikäyttäjille ja yrityksille kivijalkaliikkeessä Keravalla Ketjutie 3:ssa. Tarjoamme palvelua Kerava –  Sipoo – Pornainen – Järvenpään alueen kuluttajille ja kaikille, joilla on halua tuoda oma laitteensa omatoimisesti huoltoon. Yritysten kanssa voimme neuvotella nouto-, toimituspalvelusta.

Tietokonehuoltopalvelun ehdot perustuvat IT2022 yleisiin sopimusehtoihin, jotka löydätte kokonaisuudessaan täältä

Tietokonehuollon palvelut

Hinnaston kokonaisuudessaan pystytte katsomaan täältä.

Laitepuhdistus ja huolto 39 euro label

Laitteen ja pintojen puhdistus, päältä ja sisältä pölynpoisto. Pelikonsolit voimme myös puhdistaa ja huoltaa, jos niissä ei ole enää takuu voimassa.

Vianselvitys ja korjaus59 euro label

Korjaamme viallisia PC-laitteita tapauskohtaisesti ja teemme vianmääritystä laiteongelmissa. Tapauskohtaisesti myös muiden elektroniikkalaitteiden vianselvitystä.

Tapauskohtaisesti suoritamme myös WLAN-verkon parannustöitä, kuuluvuuden parantamista ja turvallisuusauditointeja. Tähän sisältyy myös toimipaikkojen sisäverkon suunnittelu ja vianselvitys.

Ylläpito ja päivitys59 euro label

Pidämme PC-laitteet ajan tasalla ja optimoimme niiden suorituskyvyn tarjoamalla päivitystä vaativat komponentit asennuksen kanssa, kuten SSD-levyt ja muistikortit keskusmuistin lisäykseen laitteesta riippumatta.

Tietojen siirto ja kovalevyjen vaihdot59 euro label

Autamme sinua varmuuskopioimaan tietosi ja vaihdamme vanhan kovalevysi uuteen. Saat levyt kattavasta valikoimasta, kysy lisää. HDD ja M2 vaihdot.

Etätuki

Tarjoamme etätukea PC-laitteiden vianmääritykseen ja ongelmien ratkaisemiseen. Arkisin klo 10 – 14 numeroon 0600 15521 (2,19€/min+ pvm/mpm). 

Yhteystiedot ja ajo-ohjeet

Ota meihin yhteyttä jo tänään, jos tarvitset PC-laitehuoltoa!

Asiakaspalvelu 09 – 16 num. 0800 122311

Avoinna asiakaskäynnille Ketjutie 3:ssa:
MA ja TO 09 – 16.
PE 10 – 14.

Muutoin sovittaessa.

Pysäköintiohje - Sisäänkäynti myymälän puolelta - pysäköinti merkitsemättömille paikoille käynnin ajaksi

Sisäänkäynti myymälän puolelta. Käynnin ajaksi voi auton pysäköidä merkitsemättömille paikoille.

Bittimaatti tietokonehuolto