Tältä sivulta löydät vastaukset Usein Kysyttyihin Kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Bittimaatti ei antanut coineja, mitä teen?

Jos Bittimaatti ei syystä tai toisesta lähetäkään sinulle juuri ostamiasi coineja, täytä reklamaatiolomake tästä.

 Käsittelemme reklamaatiot arkisin klo 9-15.

Bittimaatti ei antanut seteleitä, mitä teen?

Jos Bittimaatti ei syystä tai toisesta anna sinulle seteleitä coineja myydessäsi, täytä reklamaatiolomake tästä.

Käsittelemme reklamaatiot arkisin klo 9-15. 

Bittimaatti lähetti coinit väärään osoitteeseen, mitä teen?

Jos olet luonut lompakossasi uusia osoitteita ja syötit bittimaattiin vahingossa jonkin vanhoista osoitteista, lähetyksen pitäisi saapua perille normaalisti. Vanhat kryptovaluuttaosoitteet eivät lakkaa toimimasta, kunhan kyseinen lompakko on edelleen hallinnassasi.

Olethan tarkkana Bittimaatin käytössä, sillä setelin syöttäminen automaattiin on sitova ostopäätös, eikä väärään osoitteeseen lähetettyjä kryptovaluuttoja ole mahdollista saada takaisin.

Onko Bittimaatissa riittävästi saldoa?

Jos olet menossa ostoksille mutta mietit, onkohan jossain tietyssä Bittimaatissa tarpeeksi saldoa, voit tarkastaa tilanteen ennen matkaan lähtöä täältä.

Selaa sivua alemmaksi, kunnes löydät “Sijainnit” otsikon alta jokaisen Bittimaatin kertanosto- ja ostosaldon, sekä tilan. Jos tila on Online, Bittimaatti on toiminnassa. Jos tila taas näyttää Offline, ei Bittimaatti ole sillä hetkellä käytettävissä.

En muistanut hakea varojani Bittimaatista myynnin jälkeen, miten saan rahani takaisin?

Kun myyt Bittimaatilla coineja, automaatti pyytää välillä puhelinnumeron, johon se myöhemmin ilmoittaa milloin voit hakea käteiset automaatilta. Tämä tapahtuu usein varsinkin suurempien summien kohdalla.

Tekstiviestin saapumisen jälkeen sinulla on vuorokausi (24h) aikaa hakea käteiset Bittimaatilta. Jos et ole kerennyt hakemaan varoja, täytä reklamaatiolomake tästä.

Palautus saadaan tehtyä tuota pikaa, kun tiedot on tarkistettu. Palautuksessa kestää normaalisti 1-2 päivää, ellei palautukseen liity epäselvyyksiä.

Onko Bittimaatissa osto- tai nostorajaa?

Lakiuudistuksen myötä Bittimaateilla asioiminen vaatii käyttäjältään tunnistautumisen. Bittimaatteja voi tunnistautumisen ohella käyttää täysin normaalisti 3000€:n yhteismäärärällisellä osto- sekä myynti rajalla, jonka jälkeen asiakkaan on luotava itselleen Coinmotion-tili mikä rajoittuu asiakkaan antamiin KYC-tietoihin (asiakkaan tuntemista koskevat lisätiedot, varojen alkuperästä sekä käyttötarkoituksesta) Coinmotion tiliä luotaessa.

Osto- ja myyntirajoitukset?

Bittimaatilla tunnistautuessa käytät verkkopankkitunnuksia. Tämä on ns. kevyt tunnistautuminen, jonka avulla voit käydä kauppaa Bittimaateilla 3000 euron edestä (koko asiakkuutesi aikana, ei pelkästään päivän tai vaikka kuukauden aikana).

3000 euron ylittyessä, vaaditaan Coinmotion tilin rekisteröiminen. Coinmotion tilin luonti vaatii sinulta verkkopankkitunnusten lisäksi KYC-lomakkeen täyttämisen sekä muiden henkilökohtaisten tietojen antamisen. Tämä on ns. vahva tunnistautuminen, joka  oikeuttaa sinut käymään kauppaa Bittimaateilla niin paljon kuin haluat antamiesi KYC-tietojen puitteissa.