Bittimaatti Bitcoin-automaatin ohjeet

Valitse malli

Bittimaatti
Bittimaatti
Bittimaatti two-way
Bittimaatti two-way
Bitcoinien turvallinen säilytys on täysin käyttäjän omalla vastuulla. Suosittelemme tutustumaan turvallisiin tapoihin säilyttää bitcoineja, ohjeita löytyy mm. täältä.

Bittimaateissa on päivittäinen kokonaisostoraja. Laite ilmoittaa, kun raja on lähestymässä. Jos Bittimaatin päiväraja on täynnä, voit kokeilla uudestaan toisena päivänä, tai käyttää Bittirahan Bittipörssi-palvelua.

Tutustu bittimaattien käyttöehtoihin täältä.

Bittimaatti Bitcoin-automaatti

Bittimaatti


Malli Bittimaatti - Lamassu Douro
Toiminta Bitcoinien osto
Ostokurssi Bitstamp + 5-15% (Komissio markkinatilanteen mukaan)
Minimiosto 10€
Tuetut setelit 10€ - 500€

Bitcoinien ostaminen Bittimaatista

1. Paina aloita tai valitse kieli
1. Paina aloita tai valitse kieli
2. Näytä QR-koodi
2. Näytä QR-koodi
3. Syötä seteleitä
3. Syötä seteleitä
1. Paina aloita tai valitse kieli. Jos aloitusruutu ei näy, paina raksia oikeasta yläkulmasta.

2. Näytä Bitcoin-lompakkosi QR-koodi oikean alareunan skannausikkunalle.

3. Syötä haluamasi määrä seteleitä, ja paina lopuksi "lähetä bitcoinit".

Tärkeää: Laitteeseen jo syötettyjä seteleitä ei saa takaisin, eli setelin syöttäminen on sitova ostopäätös. Laite ei myöskään anna vaihtorahaa. Laite ottaa vastaan kaikkia seteleitä 5 eurosta 500 euroon.

Bitcoinien myyminen Bittimaattiin

Bittimaatti X bitx


Malli Bittimaatti two-way - Lamassu Santo Tirso
Toiminta Bitcoinien osto ja myynti
Ostokurssi Bitstamp + 5-15% (Komissio markkinatilanteen mukaan)
Minimiosto 10€
Myyntikurssi Bitstamp + 5-15% (Komissio markkinatilanteen mukaan)
Minimimyynti Yleensä 20€ (Vaihtelee automaateissa)
Tuetut setelit 10€ - 500€

Huom! Myydessäsi bitcoineja tarvitset toimivan matkapuhelinnumeron. Joissakin tapauksissa Bitcoin-siirrolle täytyy odottaa yksi vahvistus. Tällöin laite toimittaa tekstiviestillä koodin kun rahat ovat nostettavissa automaatista.

Näitä lompakoita suosittelemme

Android-lompakko

google play
Mycelium Bitcoin Wallet

Mycelium Bitcoin Wallet

iOS-lompakko

apple store
Breadwallet

BreadwalletWP -lompakko

windows store
Copay

WP CopayBitcoin-kolikko

Denarium
Denarium Bitcoin

Denarium Physical Bitcoin

Bitcoin-lompakon voi asentaa Androidille, iPhonelle ja Windows Phonelle. Näillä puhelimiin asennettavilla lompakoilla Bitcoinien käyttäminen on helppoa. Lompakkoon voi vastaanottaa Bitcoineja näyttämällä osoite QR-koodina puhelimen näytöltä. Puhelimella maksaminen on myös todella helppoa skannaamalla vastaanottajan QR-koodi puhelimen kameralla.

Paperilompakkoon, Bitcoin-kolikkoon tai mihin tahansa muuhun Bitcoin-lompakkoon Bitcoinien ostaminen Bittimaatista onnistuu myös helposti. Bitcoin-osoitteesta (esim. 12BQckp9JJY9Ht8GwmVRM8JafjdBMgpuSt) tehdään QR-koodi joka näytetään Bittimaatin kameralle. QR-koodin Bittimaattia varten voi tehdä esim. Lohkoketju.fi palvelussa syöttämällä Bitcoin-osoite sivulla olevaan hakukenttään.

Keskeytyneet toimeksiannot

Mikäli asiakkaan toimeksianto on palvelun käyttöehtojen vastainen tai toimeksianto joudutaan muusta syystä keskeyttämään, pyydetään asiakkaalta tiedot varojen palauttamista varten ja varat palautetaan kun asiakas on ilmoittanut tarvittavat tiedot.

Mikäli varoja ei puutteellisista tiedoista tai toimeksiannon luonteesta johtuen voida palauttaa asiakkaalle ja varat ovat Yhtiön hallussa yli 90 päivää, peritään varojen hallinnoinnista hallinnointipalkkio. Hallinnointipalkkio määritetään vuotuisena prosenttiosuutena varojen kokonaisarvosta ja se lasketaan sekä vähennetään kuukausittain. Hallinnointipalkkio peritään 1.12.2018 alkaen. Hallinnointipalkkion vuotuinen palkkioprosentti on 9,90% ja se lasketaan todellisten hallinnoitujen päivien osalta, kun toimeksianto on ollut keskeytettynä yli 90 päivää.